KARAGIANNIDIS FURS - Μενού Καταστήματος

Μέθοδοι αποστολής

  1. Γίνονται αποδεκτές Παραγγελίες για Ελλάδα & Κύπρο  1. - Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ Courier εντός Ελλάδος

     H εταιρεία μας Καραγιαννίδης Χριστόφορος -  Καραγιαννίδου Μαρία ΟΕ (Karagiannidis Furs - "Η Πηγή της Γούνας") συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier για τις αποστολές των Παραγγελιών εντός Ελλάδος.

     Ο υπολογισμός της τιμής της αποστολής σας γίνεται με βάση το βάρος του προϊόντος και κιλο-ογκομέτρησης. Σε κάθε περίπτωση, η τιμή αποστολής θα υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας, στο πεδίο "Αποστολή".

     Η Παράδοση της Παραγγελίας σας γίνεται συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες μετά την Αποστολή του προϊόντος, εκτός αν πρόκειται για νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές που συνήθως αυξάνουν το χρόνο Παράδοσης. Επίσης το χρόνο Παράδοσης επηρεάζουν άλλες παράμετροι, όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή έκτακτες ανάγκες (απεργίες, lockdown κτλπ).

     Μπορείτε να παρακολουθείτε την Πορεία Παράδοσης της Αποστολής σας μέσω της ιστοσελίδας https://www.elta-courier.gr/search

     Σε περίπτωση που έρθει ο διανομέας της ΕΛΤΑ Courier στη διεύθυνση που υποδείξατε και δεν σας βρει για να κάνει την Παράδοση, αφήνει σημείωμα για να επικοινωνήσετε με τα ΕΛΤΑ Courier για να κανονίσετε την Παραλαβή.


  1. - Πολιτική Αλλαγών εντός Ελλάδος

     Με την αγορά προϊόντος από το κατάστημα μας αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:


     Έχετε δικαίωμα Αλλαγής στα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Αλλαγές πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ και εφόσον επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2310515930.

     Το κόστος αλλαγής επιβαρύνει εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε δική σας Courier κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας ή να ζητήσετε να σας στείλουμε την ΕΛΤΑ Courier να παραλάβει και να επωφεληθείτε το προνομιακό μας κοστολόγιο μεταφορών.

     Για να πραγματοποιηθεί η Αλλαγή:

     Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φορεθεί, να μην έχει υποστεί κάποια φθορά, να συσκευασθεί προσεκτικά, σε σωστή συσκευασία και με φροντίδα με τον τρόπο που σας το αποστείλαμε και εμείς (bubble wrap, φούσκες), να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο του. Μετά την Παραλαβή του από το κατάστημά μας και αφού πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί φθορά η εταιρεία μας διατηρεί δικαίωμα να κινηθεί νομικά προς αποζημίωση.

     Αναιτιολόγητη Υπαναχώρηση:  

     Στην περίπτωση Αναιτιολόγητης Υπαναχώρησης και Επιστροφής του προϊόντος ισχύουν τα ακόλουθα: Το αίτημα να γίνεται γραπτώς στο mail μας (karagiannidisfurs@gmail.com), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την Παραλαβή του προϊόντος από τον Πελάτη, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, το προϊόν θα πρέπει να έχει εξοφληθεί εξ' ολοκλήρου (κόστος, κόστος μεταφορικών, κόστος αντικαταβολής), η αποστολή/επιστροφή θα γίνεται με Courier επιλογής του πελάτη, που θα φέρνει το δέμα στο κατάστημά μας και θα εκδίδει Αριθμό Αναζήτησης (Tracking Number) για την παρακολούθηση της αποστολής, τον οποίο και θα γνωστοποιείται στην εταιρεία μας, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φορεθεί, να μην έχει υποστεί κάποια φθορά, να συσκευασθεί προσεκτικά, σε σωστή συσκευασία και με φροντίδα, με τον τρόπο που σας το αποστείλαμε και εμείς (bubble wrap, φούσκες), σε περίπτωση που σας έχουμε αποστείλει κάποιο δώρο λόγω μεγάλης παραγγελίας, θα επιστρέφεται και αυτό, να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο του.

     Μετά την Παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημά μας, το προϊόν θα εξετάζεται αν πληροί όλους τους παραπάνω όρους και στη συνέχεια θα επικοινωνούμε μαζί σας για την επιστροφή των χρημάτων σας. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από το κατάστημα μας.

     ** Η εταιρεία μας δε θα κάνει αποδοχή Παραλαβής επιστρεφόμενου προϊόντος εάν: α) Γίνει επιστροφή χωρίς να έχει γίνει έγγραφη δήλωση υπαναχώρησης στο email μας και ο πελάτης αποστείλει πίσω το προϊόν ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει την εταιρεία μας, β) ο πελάτης χρεώσει τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος στην εταιρεία μας.

     ** Δε χωρεί υπαναχώρηση στις παρακάτω περιπτώσεις: α) Εάν το ρούχο έχει υποστεί φθορά ή είναι φορεμένο, β) Εάν έχει παρέλθει η προθεσμία επιστροφής των 14 ημερολογιακών ημερών από την Παραλαβή του προϊόντος από τον Πελάτη.

     ** Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για την εφαρμογή (fitting) των ρούχων. Κάθε ρούχο έχει τη δικιά του γραμμή και τα πατρόν διαφέρουν. Σε κάθε προϊόν έχουμε αναρτημένες τις διαστάσεις/μετρήσεις του στα κρίσιμα σημεία, ανάλογα το πατρόν και τη γραμμή του ρούχου και υπάρχουν εκπαιδευτικά βιντεάκια για το πώς να παίρνεται σωστά τις δικές σας διαστάσεις/μετρήσεις.
Λογαριασμος

Ανάκτηση Κωδικού
Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό σας από εδώ

Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία

Επιστροφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ

Ξέχασες τον κωδικό σου;
Εγγραφή
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας λογαριασμό και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Λογαριασμος

my wishlist